top of page

O co jde...

VINYL BAR

je znovuotevřený prostor přízemí v Domu Skleněná louka, nabízí kombinaci baru, bistra, klubu, kavárny a kulturní galerie, s oddělenou kuřáckou a nekuřáckou částí navazující mimo jiné na kulturní produkci Sklepní scény.

Nabízí vám jídlo a pochutiny dle vlastní receptury, v maximální míře ze surovin od lokálních producentů a sezónních plodů, založené na rostlinné výrobě s částí nabídky vhodnou pro bezlepkovou stravu. Jídlo si můžete vzít s sebou. Jelikož nemáme rádi odpad, rozhodli jsme se říct ne jednorázovým krabičkám na take-away. Krabičky vyrábíme sami z pevných plastových a skleněných obalů od jiných potravin. Jídlo tedy dostanete v krabičce s naší etiketou a budem Vám vděční za funkční krabičky, které nepotřebujete (info na baru).

Bar dává výběr kvalitních absinthe převážně z Francie, Švýcarska a ČR z absinthové fontány.

Pyšní se alternativními způsoby přípravy kávy, které jsme si vzali za svoje, včetně ruční přípravy latté. Můžete ochutnat výběrové druhy direct trade káv z nabídky La Bohema, jakož i kávy z lokálních pražíren na Moravě. Samozřejmostí je pro vás čerstvě vyrobené mandlové mléko s výraznou oříškovou chutí.

A samozřejmě si tu můžete dát moravské víno a pivo malých pivovarů na čepu (Kout, Poutník), ze soft drinků limonády připravené s domácích sirupů nebo Beskydské likérky, Club Maté nebo jablečný mošt.

Máte možnost pustit si Vámi přenesené vinyly nebo si vybrat z naší nabídky desek na baru.


Follow Us
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Google+ Basic Black
Recent Posts
bottom of page